Hoppa till innehåll

Myter om flytt- och städhjälp

  • av

Idag definierar vi ofta myter som något osant, så behöver dock fallet inte vara. Men, man ska ta berättelser med en ”nypa salt” om de inte har källhänvisningar eller andra belägg för att vara sanna. Dagens myter kan till exempel handla om flytt- och städhjälp, exempelvis att det alltid blir dyrare än planerat, att svart arbetskraft inte kontrolleras, att det går lika bra att be familj och vänner om hjälp, att garantier inte utfästs samt att de som jobbar är långsamma och lata.

Ovanstående myter är givetvis felaktiga eftersom det finns många seriösa företag inom branschen, med hjälp av https://qleano.se/ kan du få professionellt utförd städning och flytthjälp, till exempel: flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, visningsstädning och fönsterputsning samt hjälp med själva flytten. När du klickar in på https://qleano.se/ och blir bekant med deras tjänster kan du snabbt få en offert på vad du kan vänta dig för kostnad gällande de tjänster du efterfrågar.

Vad en myt är

Myter är nära förknippade med riter och symboler, men dess rätta betydelse innebär muntliga berättelser som blivit till skrift. Myter kan handla om allt ifrån naturfenomen och skapelseberättelser till gudar och väsen som får mänskliga former och egenskaper. När skriftkonsten såg dagens ljus blev myter nedtecknade för framtida generationer; myter baseras på berättelser till skillnad från historia som är en vetenskaplig disciplin.